Ennen siivousta

Siistijöillämme on omat vastuukohteensa ja pyrimme siihen, että kotinne siivoaa aina sama henkilö. Vaivattomin tapa (jatkuvissa sopimuksissa) siistijän pääsemisestä aina sovittuna aikana kotiin tai yritykseen on teettää hänelle oma avain. Tuomme mukanamme kotimaiset, tuoksuttomat allergia- ja ympäristöystävälliset siivoustuotteet ja -välineet. Poislukien vessaharja ja wc-istuimen puhdistusaine hygieniasyistä. Ennen siistijän tuloa on hyvä järjestellä tiskit, pyykit ja muut tavarat omille paikoilleen. Halutessasi voit sopia myös järjestelystä, jolloin järjestelemme tavarasi paikoilleen. Otathan kuitenkin huomioon, että vieraassa paikassa tämä on aluksi todella hidasta ja siistijä joutuu kurkkimaan kaappeihisi.

Palvelun peruuttaminen

Voi peruuttaa tilatun palvelun kuluitta viimeistään edellisenä päivänä klo: 16 mennessä ennen sovitun palvelun ajankohtaa. Tämän jälkeen peruutetusta palvelusta laskutetaan 50%. Peruuttamattomasta palvelusta laskutetaan 100% palvelun hinnasta.

Asiakastyytyväisyys

Mikäli työssämme on puutteita, ilmoita siitä välittömästi, jolloin korjaamme puutokset veloituksetta! Vahinkojen varalta meillä on vastuuvakuutus.